پوشانندگی مستربچ
این موضوع در مستربچ مهم است که مستربچ مورد استفاده در محصولات پلیمری با چند درصد استفاده می شوند و چقدر قدرت پوشانندگی دارند. هرجند در قیمت تمام شده محصول ، بعضا ممکن است مستربچی که درصد مصرف بالاتری دارد بهتر باشد اما این موضوع توصیه نمیگردد. زیرا استفاده بیش از حد مستربچ در فرایند تولید محصولات پلیمری میتواند خواص آن محصول را با چالش روبرو کنند ، از این رو مهم است که مستربچ با چه درصدی به پوشانندگی مطلوب میرسد.
مثال قابل درک برای قدرت پوشانندگی مستربچ ، رنگهای نقاشی دیوارهای ساختمان است . تصور کنید میخواهید دیوار اتاق یا منزل خود را به رنگ سفید تغییر یا تجدید کنید. رنگی را خریداری میکنید که بعد از چندین دست رنگ زدن ، باز هم پوشانندگی ندارد و نقاش میگوید یک دست دیگر هم باید رنگ آمیزی شود . اما اگر یک رنگ سفید پرقدرت تهیه کرده باشید ، دیوار ها با سرعت بیشتر و مقدار کمتر رنگ به سفیدی مطلوب خواهند رسید و این موضوع به دلیل پوشانندگی بالای رنگ است.
برگردیم به مستربچ ، قدرت پوشانندگی مستربچ هم مثل رنگ دیوار است، زمانی که با درصد مصرف مناسبی بتواند پوشانندگی کامل را ایجاد کند این مستربچ خوب است. هرچقدر درصد مصرف مستربچ کمتر و پوشانندگی آن بیشتر ، قدرت مستربچ و کیفیت آن بهتر است و انتخاب مناسبتری خواهد بود.
پوشانندگی مستربچ در چه صنایعی مهمتر است؟
همانطور که در بالاتر گفتیم درصد مصرف مستربچ در تولید محصولات پلیمری مهم است ، اما در بعضی صنایع این موضوع مهمتر جلوه میکند مانند تولید کنندگان ظروف بادی ، فیلم های پلی اتلینی نازک ، ورق های پلی پرو پیلنی و هر محصول دیگری که مستربچ باید با درصد مصرف کم ، پوشانندگی مطلوبی از خود به نمایش بگذارد